DS-Events

vacature word jij onze nieuwe collega?

Meewerken aan de leukste events in een jong en gezellig team?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker op- en afbouw evenementen, voor 32-38 uur per week.

Ben jij bereid om de handen uit de mouwen te steken en feestjes op te bouwen door heel Nederland en alle benodigde materialen hiervoor te verzamelen in ons magazijn? Check dan snel de volledige vacature, of stuur direct jouw cv en motivatie naar info@ds-events.nl

Bekijk de vacature Neem contact op

DS-Events

Feestje? Laat dat maar aan ons over!

Met 10 jaar ervaring in de evenementenbranche verzorgt DS-events met passie alle evenementen. Met als sterkste kracht: Onze behulpzame en vriendelijke service voor, tijdens en na afloop van ieder evenement.

Een intieme bijeenkomst of een groot evenement? Wij verzorgen jouw feest in iedere gewenste sfeer en voor iedere doelgroep. Bij ons kun je terecht voor een paar statafels voor jouw zomerse tuinfeest, maar wij ondersteunen je ook graag bij de inrichting en verzorging van een compleet evenement.

Bij DS-events kunt u ook terecht voor overheerlijke catering op locatie. Wij verzorgen catering op maat en zorgen voor buffetten, walking dinners, hapjes tijdens uw verjaardag, foodtrucks en belegde broodjes voor de vrijdagmiddaglunch op uw werk.

Representatief personeel nodig voor uw het uitserveren van uw diner? Geen probleem. Bij DS-events heeft u één aanspreekpunt voor al uw wensen.