Alles voor jouw paasontbijt, -brunch of -diner!

Prijs onbekend

Ben jij opzoek naar een volledig ingedekte tafel? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen dat jouw Paastafel er dit jaar fantastisch uitziet! En, jij kan onbezorgd genieten, want wij zorgen dat de vuile vaat gedaan wordt!

De lente is in volle bloei en Pasen staat voor de deur! Pasen is een tijd van gezelligheid met familie en natuurlijk heerlijk eten! Heb je al plannen gemaakt voor jouw paasontbijt, -brunch of -diner? Of je nu van plan bent om met een intieme groep te genieten van een brunch of de hele familie uitnodigt voor een gezellige diner, wij staan klaar om je te helpen met al je feestbehoeften.

Bij DS-Events bieden we een uitgebreid assortiment aan verhuurartikelen die perfect zijn voor het creëren van de ideale sfeer voor jouw paasbrunch. Of je nu op zoek bent naar tafellinnen, servies, glazen of decoratieve accenten die de sfeer van het seizoen vangen, wij hebben alles wat je nodig hebt! En als je je zorgen maakt over ruimtegebrek, bieden we ook een ruime selectie aan tafels, stoelen en tenten, zodat heel je familie of al je vrienden kunnen genieten van jouw paasfeest. Het organiseren van zo’n bijeenkomst kan stressvol zijn, laat ons deze stress uit handen nemen!

×

Hee hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om een berichtje te sturen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@ds-events.nl

× Wat kunnen we voor je doen?