Callebaut Witte Chocolade 2,5kg (t.b.v. chocoladefontein)

31.05excl. BTW

U kunt de Callebaut Chocolade gebruiken voor de diverse chocoladefonteinen in ons assortiment. Maar uiteraard is het ook te gebruiken voor uw eigen desserts of chocoladegerechten, waarbij u de chocolade kunt smelten in de magnetron of au bain-marie!

Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd. De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd. Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en gemakkelijk te smelten en kun je ze bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De Callebaut Callets zijn tevens in verschillende smaken verkrijgbaar, voor veel uiteenlopende doeleinden te gebruiken en zeer gunstig in gebruik.

Callebaut Witte Chocolade 2,5kg (t.b.v. chocoladefontein)

31.05excl. BTW

Artikelnummer: 14010004 Categorie:
×

Hee hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om een berichtje te sturen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@ds-events.nl

× Wat kunnen we voor je doen?