Postmix Buffet 300cm 8 kraans

Vanaf: 495.00excl. BTW

Ons Postmix Buffet van 300 cm met 8 kranen is ontworpen voor evenementen en horecagelegenheden met een grote capaciteit. Met afmetingen van 300x70x95 cm (lbh) en een gewicht van 500 kg (exclusief tapuilen), biedt dit buffet ruimte voor efficiënte drankenservice.

Het buffet is uitgerust met een Cornelius Apexx 6 postmixmotor en 8 computergestuurde tappunten (2×4), waardoor u eenvoudig verschillende dranken zoals cola, cola light, sprite en fanta kunt serveren. Het pakkenrek van roestvrij staal biedt ruimte voor het opbergen van postmixpakken.

Met de computergestuurde postmixinstallatie kunt u 4 formaten vullingen programmeren (s/m/l/xl) en het verbruik van elk product bijhouden. Houd er rekening mee dat een vaste wateraansluiting vereist is en dat een goede en constante waterdruk noodzakelijk is. In sommige gevallen kan een waterdrukverhoger (hydrofoor) nodig zijn.

Let op: de RVS tap kan niet zonder voorzieningen (lift) op hoger of lager gelegen verdiepingen worden geplaatst. De bar wordt geleverd inclusief afvoer- en toevoerslangen voor water.

 

Postmix Buffet Coca-Cola 300cm, 8 kraans (DS-events uitstraling) Apexx 6
Postmix Buffet 300cm 8 kraans

Vanaf: 495.00excl. BTW

Artikelnummer: 6040002 Categorieën: ,
×

Hee hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om een berichtje te sturen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@ds-events.nl

× Wat kunnen we voor je doen?