Bamboe Overkapping

85.00excl. BTW

Maak jouw evenement onvergetelijk met onze veelzijdige bamboe overkapping, perfect geschikt voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een decoratief accent boven de bar, waardoor een authentiek strandgevoel ontstaat waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails, of naar een opvallend element boven een DJ booth om het strandgevoel op het podium te versterken – onze bamboe overkapping biedt eindeloze mogelijkheden.

Met afmetingen van 120x250x290cm (diepte x breedte x hoogte) biedt deze overkapping voldoende ruimte om jouw creatieve visie tot leven te brengen. Plaats hem bij de entree als een prachtig sierelement en geef jouw gasten direct bij binnenkomst het gevoel alsof ze op een tropische bestemming zijn beland.

Laat jouw evenement schitteren met onze prachtige bamboe overkapping – een veelzijdig stuk dat elke ruimte transformeert tot een oase van stijl en sfeer.

Bamboe overkapping t.b.v. bar, dj-booth of sierstuk
Bamboe Overkapping

85.00excl. BTW

×

Hee hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om een berichtje te sturen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@ds-events.nl

× Wat kunnen we voor je doen?