Digitale oven met stoominjectie

Vanaf: 95.00excl. BTW

Onze digitale oven is ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde functies om aan al uw kookbehoeften te voldoen. De behuizing en ovenkamer zijn volledig gemaakt van roestvast staal, waardoor duurzaamheid en hygiëne gegarandeerd zijn. De koelblijvende glazen deur zorgt voor veiligheid en gemak tijdens het koken.

Met twee omkeerbare ventilatoren wordt de warmte gelijkmatig verdeeld voor een consistente kookervaring. De directe stoominjectie, digitaal instelbaar in 10 stappen, biedt u volledige controle over het kookproces. De digitale bediening is programmeerbaar met 99 programma’s van 4 stappen, waardoor u uw favoriete recepten kunt opslaan en herhalen.

De ovenkamer, gemaakt van hoogwaardig roestvast staal 18/10, biedt plaats aan vier 60 x 40 cm trays met een tussenruimte van 8,3 cm. Met een temperatuurbereik van 50 tot 270°C kunt u een breed scala aan gerechten bereiden. De afmetingen van de oven zijn 79 x 75 x 63,5 cm en het apparaat heeft een spanning van 400/2N Volt, een vermogen van 6400 Watt en weegt 58 kg.

Digitale oven met stoominjectie
Digitale oven met stoominjectie

Vanaf: 95.00excl. BTW

Artikelnummer: 12010003 Categorie:
×

Hee hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om een berichtje te sturen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@ds-events.nl

× Wat kunnen we voor je doen?